CD Kompilasi Senafas Ke Barzakh merupakan kompilasi kuliah perkongsian bersama Ustaz Ahmad Dusuki Abdul Rani yang telah dirakam oleh Fatehteam di Masjid Al Falah, USJ 9 pada setiap hari Jumaat jam 10.30 pagi. Ia memberi penekanan kepada persiapan perjalanan hidup seorang insan dan bekalan yang diperlukan untuk menjalani penghidupan di alam yang seterusnya. Manusia seperti yang kita ketahui melalui proses kehidupan di beberapa alam antaranya: alam syahadah, alam arwah, dan kemudian beralih ke alam kubur (barzakh) yang merupakan permulaan kepada kehidupan di Alam Akhirat.Persediaan saat sebelum senafas untuk memasuki ke alam yang penuh misteri dan diyakini akan menentukan nasib keputusan yang akan di berikan kepada kita. Neraka atau syurga. Ustaz Ahmad Dusuki mengupas berhubung saat-saat menghadapi kematian dan kehidupan di alam kubur dengan begitu terperinci berdasarkan kajian para ulama muktabar seperti Imam al-Suyuti dan lain-lain menerusi Kitab Rahsia Kematian Alam Akhirat Dan Kiamat.

CD yang berada ditangan anda ini mengandungi kompilasi 10 siri kuliah Kitab Rahsia Kematian Alam Akhirat Dan Kiamat yang telah dirakam oleh Fatehteam secara konsisten. Atas permintaan ramai, siri kuliah ini diterbitkan dan diharapkan ianya memberi manfaat yang lebih meluas lagi.

CD ini adalah merupakan Siri Kuliah Kitab Rahsia Kematian Alam Akhirat Dan Kiamat dan tajuk-tajuk yang dibincangkan dalam siri ini adalah seperti berikut :-

1) Hakikat Proses Kematian
2) 4 Cara Ubat Hati
3) Manfaat Ziarah Kubur
4) Tangisan Kubur
5) Keringat Rahmat
6) Cara Roh Keluar Dari Jasad
7) Gerunnya Sakaratul Maut
8) Mati Kafarah Muslim
9) Berbaik Sangka Dan Takut Pada Allah
10) Kekuatan Menghadapi Kematian

Kuliah hampir 9 Jam ini sesuai untuk dijadikan silibus dalam rumahtangga dan di dengar bersama ahli keluarga. Cd Kompilasi Senafas Ke Barzakh juga sangat sesuai dihadiahkan kepada teman-teman yang baru kehilangan ahli keluarga tersayang.

10 siri Kuliah yang hampir 9 Jam ini sesuai untuk dijadikan silibus dalam rumahtangga dan di dengar bersama anak-anak dan ahli keluarga. Cd Kompilasi Senafas Ke Barzakh juga sangat sesuai dihadiahkan kepada teman yang  kehilangan ahli keluarga tersayang.

Moga Cd Kompilasi Senafas Ke Barzakh dapat membantu para pendengar memuhasabahkan iman dan menambahkan ilmu berkaitan kematian.

CD KOMPILASI SENAFAS KE BARZKAH

Penceramah : Ustaz Ahmad Dusuki Abd Rani
Kitab : Rahsia Kematian Alam Akhirat Dan Kiamat
Jumlah Kuliah : 10 Kuliah
Format : MP3
Harga : RM20.00
Terbitan : Fatehteam 

Dapatkan sekarang CD Kompilasi Senafas Ke Barzakh melalui 2 kaedah :

KAEDAH 1 :  

Tempahan Online : https://goo.gl/m7QzTh

Bagi yang membuat Tempahan Online, akan mendapat PERCUMA 1 VCD BAHASA ARAB untuk Faham Al Quran.

SILA KLIK GAMBAR INI :

KAEDAH 2 :

Whatssap Fatehteam di 019-60 666 97 @ Tekan Link Ini https://goo.gl/8422rP

SILA KLIK GAMBAR INI :

 

Call Now Button