Apakah minyak dagu? Minyak dagu adalah sejenis minyak sihir yang di perbuat daripada anggota badan manusia yang telah mati ada juga di perbuat daripada manusia yang masih hidup… Bahagian anggota badan yang di gunakan adalah dagu…Itu sebab dipanggil minyak dagu.

Ada kisah mengatakan minyak dagu di ambil daripada perempuan yang dibunuh kemudian kalau dapat lagi perempuan yang dibunuh tu anak tunggal kemudian ada kandungan dalam perut, kebiasaannya wanita itu mati di bunuh dan bayi tersebut di ambil untuk menjadi anak kerak.

Menyihir orang lain akibat dengki dan khianat kerana kelebihan yang dimiliki individu tertentu sepatutnya tidak harus berlaku di zaman sains dan teknologi kini. Apatah lagi, perbuatan sedemikian melibatkan orang melayu sendiri. Berdasarkan hukum islam, perkara sedemikian amatlah jelas mensyirikkan Allah swt yang dilakukan oleh individu yang lupa tentang agama islam kerana sikap sedemikian amat jelas menyimpang dari ajaran agama yang mulia ini iaitu agama islam.

TAJUK : MINYAK DAGU
PENCERAMAH : USTAZ AHMAD DUSUKI ADB RANI

KAEDAH KAEDAH YANG DI GUNAKAN UNTUK MENGENAKAN MINYAK DAGU PADA MANGSA

Di calit pada baju, buku, tombol pintu rumah dan pemegang pintu kereta, di campur dengan wangian, di campur dalam makanan, di sapu bahagian anggota badan terutama tempat nadi aliran darah.

Kaedah Melenyapkan sihir ini adalah:
1) Al fatihah
2) Selawat
3) Al baqarah
4) Al-Anbiya
5) Al-Syura
6) Al Ma’ idah
7) Al-isra

Untuk pembaca janganlah berubat kaedah yang bukan dari yang Haq…gunakan lah kaedah rawatan islam pasti akan membantu… Diingatkan apabila kaedah rawatan tidak tepat ia boleh menyebabkan pesakit boleh menjadi gila. Allah adalah sebaik baik 

Tonton Video Penuh di sini : 

TAJUK : KELOMPOK TERPEDAYA
PENCERAMAH : USTAZ AHMAD DUSUKI ABD RANI

 

Kitab : Induk Pensucian Diri (07_UAD-IPD 260-190718)
.

❤️ UNTUK LEBIH BANYAK VIDEO MENARIK
FOLLOW US: 👇👇👇

Facebook: https://www.facebook.com/teamfatehteam
Youtube: https://www.youtube.com/fatehteam

Ziarah Alam Barzakhhttp://www.fatehteam.com/ziarah-ke-alam-barzakh/
Sila Klik Gambar Ini :

Call Now Button